Termeni si Conditii

TERMENI SI CONDITII

Echipa VeroUrban vă mulţumeşte pentru că aţi vizitat acest portal.

Adresa site-ului www.verourban.ro este proprietatea SC VeroUrban Concept SRL.

Logo-ul, prezentarea grafică şi conţinutul acestui website, incluzând desene, modele, imagini, elemente audiovizuale, etc.,
sunt proprietatea SC VeroUrban Concept S.R.L. şi copierea sau reproducerea lor este interzisă, fiind protejate de legea privind drepturile de autor şi alte drepturi conexe.

Acest website are scop informativ si prezinta detalii despre: domeniul proiectarii in constructii, proiecte de urbanism, avizarea acestora si proiecte de design interior.

Pe portal mai pot fi găzduite campanii de publicitate sau promoţii ale companiilor care doresc să-şi promoveze bunuri sau servicii.

Publicarea unui conţinut publicitar sau informativ nu crează pentru proprietarii acestui portal vreo obligaţie de rezultat faţă de furnizorii de servicii pe care îi promovează.

Administratorul site-ului poate refuza postarea unor informaţii sau prezentarea unor servicii dacă are suspiciunea că acestea contravin legii sau bunelor moravuri,
ori dacă serviciile furnizate nu se încadrează într-un anumit standard.

Informaţiile încărcate pe site pot fi schimbate de către administrator fără ca acesta sa aiba obligaţia de a anunţa vizitatorii/abonaţii.

Este strict interzisă folosirea materialelor de pe site în scop propriu pentru a obţine un cîştig material.

Termenii şi condiţiile de utilizare a acestui site se completează cu dispoziţiile în vigoare prevăzute de: Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe.