Preturi

Preturi

URBANISM

Reprezinta studiul orasului in baza caruia se elibereaza un set de reguli. Respectarea acestora ajuta la imbunatatirea imaginii vizuale a orasului, la organizarea spatiului urban si la cresterea calitatii vietii.

Proiectul de urbanism este o faza preliminara a proiectului de arhitectura. In certificatul de urbanism se mentioneaza necesitatea realizarii unui astfel de proiect (P.U.D., P.U.Z.).

 

Aici regasiti informatiile despre etapele proiectului de urbanism si costurile acestuia.

 

Arhitectura

Prin arhitectura intelegem modul de proiectare al unei constructii. Din punct de vedere al destinatiei acestora, ele variaza de la cladiri de locuit pana la cladiri de birouri sau spatii industriale.

Inaltimea, suprafata,, stilul, texturile, acestea sunt doar cateva din elementele ce diferentiaza un proiect fata de altul.

 

Aici regasiti informatiile despre etapele proiectului de arhitectura si costurile acestuia.

 

DESIGN INTERIOR

Are trei componente: realizarea conceptului, intocmirea proiectului 2D si realizarea randarilor 3D. Designul interior este un proiect complex ce imbina cerintele beneficiarului cu ideile arhitectului, rezultand un proiect personalizat care sa surprinda placut din punct de vedere vizual si functional.

Proiectele variaza de la crearea mobilierului pentru apartamente, birouri si alte tipuri de cladiri pana la reconditionarea si conservarea mobilierului din case istorice.

 

Aici regasiti informatiile despre etapele proiectului de arhitectura de interior si costurile acestuia.